+31 (0) 252 418 092

De Zonzini Skipper traploper: moeiteloos zware goederen, deuren, ramen en meer vervoeren op de trap

Vervoer met 1 vinger zware machines, deuren, piano's, meubels en meer op de trap met deze elektrische traploper. Wilt u zware goederen zoals een wasmachine verhuizen? Met de Zonzini Skipper gaat dan eenvoudig en geheel ergonomisch.
Elektrische steekwagen of traploper huren of kopen? Bespreek vrijblijvend de opties met ons - GPEX Sassenheim

De elektrische Zonzini Skipper traploper beschikt over twee – onafhankelijke – elektrische motoren. Zo vervoert deze Zonzini Skipper moeiteloos zware goederen zoals wasmachines, piano’s, meubels en zware machines van de trap. Ook is de Skipper de perfecte oplossing voor het vervoeren van bijvoorbeeld deuren en ramen op de trap. Met deze traploper (of trapklimmer) vervoert u met gemak goederen groter dan 2 meter op de trap. 

De Zonzini Skipper is verkrijgbaar in drie verschillende modellen met een verschillend maximaal laadvermogen, respectievelijk: 160, 300 en 400 kg. 

Dankzij de twee onafhankelijk aangedreven rupsbanden kan deze traploper 360 graden manoeuvreren op de trap. 

Wilt u graag een elektrische traploper huren? GPEX in Sassenheim helpt u hier graag bij. Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de opties.  

Stabiliteit op de trap

De Zonzini Skipper dankt zijn stabiliteit aan de 70 mm brede rupsbanden. Ook op onregelmatige treden doen de non-slip rupsbanden hun ding. Door de samenstelling van de rupsbanden zal de traploper grip hebben op elke ondergrond. 

Elektrische steekwagen of traploper huren of kopen? Bespreek vrijblijvend de opties met ons - GPEX Sassenheim

De traploper zal door de non-track en non-slip samenstelling van de wielen geen beschadigingen achterlaten op de ondergrond terwijl ze zorgen voor maximale grip. 

Onafhankelijk aangedreven rupsbanden

Dankzij de twee onafhankelijk en elektrisch aangedreven rupsbanden heeft de Zonzini Skipper vele voordelen ten opzichte van andere traplopers, trapklimmers en elektrische steekwagens:

Wilt u graag een traploper huren of kopen voor uw eigen klus? Vertel ons meer, dan bespreken wij vrijblijvend de opties met u. 

De video laat zien hoe één operator zware goederen in en uit de bedrijfswagen kan laden met de traploper, zonder dat hier oprijplaten voor nodig zijn. 

Uitstekend manoeuvreerbaar

De manoeuvreerbaarheid van de Zonzini Skipper zorgt ervoor dat de operator zelfstandig kan werken. Het apparaat is eenvoudig te draaien op smalle plateaus op de trap maar ook buiten. Door de gemakkelijke bediening kan de operator het hele proces zelf managen. Transport van en naar de bedrijfswagen, vervoer binnen, buiten én op de trap. Alles zelfstandig met één machine. 

De video toont hoe de traploper eenvoudig kan draaien op de overloop van de trap. 

In de afbeelding is te zien hoe één operator een zware deur zelfstandig kan uitladen van een bedrijfswagen. 

Dankzij het elektronisch balanceren van de lading, de verstelbare basishoogte en krachtige elektrische motoren kan de operator zelfstandig de bedrijfswagen uitladen. Zelfs wanneer de goederen 400 kg wegen en langer zijn dan 2 meter. 

Perfect voor verhuizen van kasten, deuren en ramen

Deze traploper kan worden uitgerust met de juiste accessoires. Daarom wordt de Zonzini Skipper  vaak gekozen voor het vervoeren van kasten, deuren, ramen en zware apparaten zoals koelkasten en wasmachines vervoeren op de trap. Slecht één operator kan al deze goederen eenvoudig vervoeren op de trap. 

De video laat zien hoe deuren en ramen eenvoudig kunnen worden getransporteerd op de trap.

De video laat zien hoe deuren en ramen eenvoudig kunnen worden getransporteerd op de trap.

Waar wij de zonzini skipper traploper voor gebruiken

Wij – van GPEX in Sassenheim – gebruiken onze traplopers veelvoudig voor het transporteren van zware kopieerapparaten. Maar ook helpen wij onze klanten met het vervoer van zware goederen op de trap. Zo wordt de Zonzini Skipper gebruikt voor (beveiligde) deuren en ramen van 100 tot 200 kg. Ook kunnen er zware platen van bijvoorbeeld marmer op worden vervoerd. Denk hierbij aan een lading van 300 tot 400 kg. Ook wordt deze traploper / trapklimmer gebruikt voor het vervoeren van meubels, piano’s, industriële machines en ga zo maar door. 

Zo is een grote houten tafel van 1.5 bij 3 meter verhuizen via de trap ineens kinderspel. 

Ook een deur vervoeren op de trap kan eenvoudig en zelfstandig met de Skipper. 

Een biljardtafel verhuizen met een traploper

Verschil met de Zonzini Domino Automatic

De Zonzini Domino Automatic  is perfect voor het vervoer van goederen tot 2 meter hoog. Dit komt door de verticale transportpositie van de goederen op de Domino traploper. 

De Skipper is daarom de betere keus als het gaat om het vervoeren van grotere ladingen in kleinere ruimtes. De Skipper kan de lading kantelen en balanceren, waardoor de traploper ook geschikt is bij trappen met een laag plafond of lage doorgangen, zoals deuren. 

Wij van GPEX in Sassenheim bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de opties. 

Conclusie

Deze traploper van Zonzini is een waar technologisch hoogstandje bij het vervoeren van goederen op de trap. Het apparaat is erg wendbaar door de onafhankelijk en elektrisch aangedreven rupsbanden. Hierdoor is het vervoer van goederen op een ronde trap geen issue. 

Doordat de batterij van dit model tot wel 1000 treden meegaat, geeft het de operator een grote mate van zelfstandigheid. De operator kan zelfstandig ladingen in en uitladen van de bedrijfswagen en de lading op de gewenste plek afleveren. 

Dankzij het balanceren en kantelen van de lading kan de operator grote objecten op de juiste plek afleveren. Ook zullen de 7 cm brede rupsbanden en wielen maximale grip hebben en geen beschadigingen achterlaten op de ondergrond of trap. 

Contact

Wilt u graag een traploper / trapklimmer of elektrische steekwagen huren, leasen of kopen? GPEX in Sassenheim helpt u hier graag bij. Vertel ons over uw klus, dan bespreken we samen de opties. 

Delen

Meer artikelen

Stuur ons een bericht

Prijzen

De genoemde prijzen zijn het maandbedrag berekend op basis van 72 maanden financial lease. Neem contact met ons op voor directe koop. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW. Huren van de apparatuur kan per dag, per week of per maand, met of zonder operator.