+31 (0) 252 418 092

Mogelijkheden van onze steekwagens en traplopers

Met onze transportmiddelen transporteert u zware objecten veilig en gecontroleerd. Onze elektrische steekwagens en traplopers hebben dan ook vele toepassingen als het gaat om vervoer van zware en grote objecten op de trap. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. 

Kopieermachines

Kopieermachines zijn manueel moeilijk te vervoeren op een trap vanwege het gewicht en de omvang. Met een elektrische traploper is deze taak ergonomisch en veilig uit te voeren. Ook wanneer de trap een hoek heeft. 

Wasmachines

In de onderstaande video is te zien hoe een operator zelfstandig en gecontroleerd een wasmachine en een droge in één keer vervoert op de trap. 

Koelkasten

Een koelkast zelfstandig vervoeren kan een zware klus zijn. Met een elektrische steekwagen is een koelkast veilig en gecontroleerd te vervoeren op de trap. 

Zware objecten

Onze elektrische steekwagens en traplopers komen in vele soorten en maten. In onderstaande video ziet u dat onze traplopers vele toepassingen hebben. 

Snoep- & Vendingautomaten

(Warmte)pompen

Prijzen

De genoemde prijzen zijn het maandbedrag berekend op basis van 72 maanden financial lease. Neem contact met ons op voor directe koop. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW. Huren van de apparatuur kan per dag, per week of per maand, met of zonder operator.