+31 (0) 252 418 092

Diensten

Verhuren

GPEX Logistics biedt diverse mogelijkheden voor de verhuur van gespecialiseerde transport hulpmiddelen. Bij tijdelijke projecten waar u zware objecten verplaatst, verhuist of vervoert kan het te kostbaar om gespecialiseerde hulpmiddelen aan te schaffen. Voor een veilige werkomgeving trainen wij uw mensen vooraf bij het gebruik van de hulpmiddelen. Wij verhuren per dag, per week of per maand met of zonder operator. Uw zware object verplaatsen wij voor u, op afspraak, al vanaf 125,- (ex. BTW). Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Verhuizen / Vervoeren

Sommige objecten zoals kasten, snoepautomaten, kluizen  of serverracks zijn fors qua afmeting en zwaar in gewicht. Het kan lastig zijn om deze objecten te verplaatsen of langs hoeken brengen en te verhuizen tussen verdiepingen. Hierbij neemt de kans op schade aan objecten en gebouw toe. GPEX Logistics beschikt over de mensen en de middelen om deze klussen voor u uit te voeren. Particulieren of bedrijven maken graag van onze diensten en apparatuur gebruik. Voor een woningontruiming, interne verplaatsing, bedrijfsverhuizing of tijdelijke opslag; ieder project is bijzonder. Overleg met ons wat u wilt verhuizen of verplaatsen en wij informeren u over onze mogelijkheden.

Lease

De genoemde prijzen zijn de maandbedragen gebaseerd op 72 maanden financial lease exclusief BTW. Koop of een andere looptijd is bespreekbaar. Na de looptijd bent u dus volledig eigenaar. 

Prijzen

De genoemde prijzen zijn het maandbedrag berekend op basis van 72 maanden financial lease. Neem contact met ons op voor directe koop. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW. Huren van de apparatuur kan per dag, per week of per maand, met of zonder operator.