Ervaringen van onze klanten

Lees en bekijk hier de ervaringen van onze klanten. 

Bouwbedrijf

Uitstekend hulpmiddel
5/5

Wij zijn als bouwbedrijf aan het werk in een pand waar tijdelijk geen lift beschikbaar is. GPEX verhuurde ons enkele dagen een elektrische trapklimmer om ons materiaal en gereedschap tussen de verdiepingen te verplaatsen. Onze werkzaamheden konden qua planning vooruitlopend op het schema afgerond worden. Uitstekend hulpmiddel, eenvoudig te bedienen. Omdat we zelf dagelijks langs GPEX rijden hebben we de trapklimmer zelf opgehaald en geretourneerd en overwegen er zelf een aan te schaffen.     

Trainingssessie

Voorafgaand aan het in verhuur geven van een elektrische trappenklimmer geeft GPEX aan de Warmonderweg in Sassenheim uitleg over het gebruik. Ervaren medewerkers van GPEX geven instructies en binnen 30 minuten kan de huurder zelf bedrijfszeker de trappenklimmer bedienen. 

Zwaar object

De Zonzini Domino Automatic verplaatst moeiteloos zware ladingen zoals een kopieermachine. De operator bedient in deze video de trappenklimmer geheel handmatig  voor een optimale controle. Binnen 5 minuten verplaatst de elektrische trappenklimmer zware ladingen de trap op en af. Snel en veilig voor de medewerker en zonder schade aan onhandelbare ladingen.

Zware en lange objecten

De Zonzini Skipper is uitermate geschikt voor het verplaatsen van lange zware objecten tot 400 kilo. De operator bedient de trappenklimmer middels twee onafhankelijke rupsbanden en bepaalt hellingshoek zodat hij volledig in controle is bij het verplaatsen van de zware last. Door de afstandsbediening loopt de operator geen enkel risico op blessures. De machine loopt gecontroleerd de trap op en af veilig gezekerd met spanbanden.