+31 (0) 252 418 092

Elektrische steekwagen huren

Op deze pagina gaan wij in op de meest gestelde vragen. Mocht u na het lezen van deze pagina nog vragen hebben? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We leggen het u graag uit. 

Het juiste gereedschap is het halve werk zeggen ze wel eens. Bij het vervoeren van zware objecten is dit ook zeker waar. Daarom kunt u bij GPEX in Sassenheim Elektrische steekwagens (oftewel trapklimmers) huren. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen? Of vervoert u vaker zware objecten voor uw werk of privé? 

Met een elektrische steekwagen kunt u uw werkzaamheden met gemak en ergonomisch uitvoeren.  Het gebruik van de steekwagen kan rug- en schouderpijn voorkomen. Door ergonomisch en arbo-technisch juist te werken, voorkomt u onnodig schade aan uw lichaam en verzuim. 

Bijkomende voordelen van elektrische steekwagens zijn het formaat en de handzaamheid. De lichtgewicht apparaten zijn gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen naar elke klus. Ook kan de operator zelfstandig op locatie zware klussen op de trap uitvoeren. 

elektrische steekwagen huren? Gpex Sassenheim

Waar kan ik een elektrische steekwagen of traploper huren?

U bent natuurlijk altijd welkom bij ons op locatie in Sassenheim. Voordat u een elektrische steekwagen (of traploper / trappenklimmer) komt huren leggen wij u de voordelen graag uit. Ook kunnen wij u of uw personeel trainen voor het veilig gebruik van de steekwagens. U bent van harte welkom aan de Maandagse Wetering 40 in Noordwijkerhout. 

Het is ook mogelijk dat wij de traploper (met of zonder operator) op locatie bezorgen. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de opties. 

Wanneer kan ik een elektrische steekwagen of traploper kopen?

U kunt een afspraak maken tijdens de kantoortijden van GPEX Logistics. Bekijk de openingstijden op onze contactpagina

Wat kost een elektrische steekwagen of traploper in de verhuur?

Bekijk onze productpagina’s voor de actuele prijzen. De genoemde prijzen zijn het maandbedrag berekend op basis van 72 maanden financial lease. Maar kopen is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op voor directe koop. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW. Huren van de apparatuur kan per dag, per week of per maand, met of zonder operator.

Elektrische steekwagen of traploper huren?

Wilt u onze traplopers of elektrische steekwagens liever huren of leasen? Dat kan ook. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijbijvende offerte aan. Dan bekijken we samen uw situatie. 

Welke elektrische steekwagens huren?

Wij verhuren elektrische steekwagens, traplopers en trappenklimmers in alle soorten en maten. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste machine krijgt voor de juiste klus. Wij adviseren graag hoe u uw klus zo ergonomisch en veilig mogelijk kunt uitvoeren. 

Elektrische steekwagen huren voor het vervoer van goederen op de trap tot maximaal 160kg

Elektrische steekwagens tot 130kg

Voor het relatief lichte werk hebben wij steekwagens / trappenklimmers tot 130kg. Deze elektrische steekwagens neemt u gemakkelijk overal mee naar toe. U of uw personeel kan zelfstandig en ergonomisch elke klus op de trap klaren. Voordelen van de modellen van Antano: de machines zijn opvouwbaar en beschikken over een vacuüm-daalsysteem. Hiermee kunt u de trap snel en veilig afdalen, zonder dat hier een elektrische aandrijving aan te pas komt. Wilt u deze elektrische steekwagens huren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Elektrische steekwagen huren tot 160kg voor vervoer van zware objecten op de trap

Elektrische steekwagens tot 160kg

Verplaats gemakkelijk wasmachines, meubels en andere zware objecten op de trap. Deze steekwagens zijn perfect om mee te nemen tijdens uw werkzaamheden of bij een verhuizing. Ook deze modellen zijn opklapbaar en dus handig mee te nemen. 

Een bijkomend voordeel is het optionele liftsysteem. Met deze functie positioneerd u de lading op een verhoogd niveau. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld wasmachines of grote objecten verplaatsen op krappe trappen. Wilt u graag een elektrische steekwagen huren? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Zware goederen vervoeren op de trap, zoals wasmachines en industriële machines. Elektrische traploper huren?

Elektrische traplopers tot 400kg

Bij het vervoeren van objecten tot 400kg is veilig werken belangrijk. Deze elektrische traplopers beschikken over rupsbanden en de nodig veiligheids- en balanssystemen. De traplopers op rupsbanden maken altijd op 2 of 3 punten contact met de trap. Deze traplopers zijn geschikt voor het zware werk en zijn geschikt op elke ondergrond. Wilt u graag een traploper huren? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Prijzen

De genoemde prijzen zijn het maandbedrag berekend op basis van 72 maanden financial lease. Neem contact met ons op voor directe koop. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW. Huren van de apparatuur kan per dag, per week of per maand, met of zonder operator.