+31 (0) 252 418 092

Over GPEX

GPEX is gespecialiseerd in het veilig vervoeren van verschillende goederen: kopieermachines, kluizen, vendingmachines, en andere zware apparaten. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. De website toont een deel van onze mogelijkheden; bespreek met ons wat u moet vervoeren en wij bieden u een passende oplossing.

Spierkracht is niet langer noodzakelijk en rugklachten worden voorkomen door de inzet van goed materiaal. Met inzicht en goede bediening van onze trappenklimmers beklimt u (bijna) iedere trap. Zelfstandig kunt u zware ladingen in- en uitladen en brengen naar de plek van bestemming. Sneller werken en met minder personen. Alle traplopers voldoen aan de ISO 13485 norm en wettelijke eisen m.b.t. medische hulpmiddelen. 

Wij demonstreren u graag de mogelijkheden in ons pand of op uw locatie. Kopen, huren met of zonder operator of verhuizen behoort allemaal tot onze mogelijkheden; wij hebben alles in huis om uw zware objecten te verplaatsen.

GPEX is zich bewust van haar maatschappelijke positie en houdt in haar bedrijfsvoering zoveel mogelijk rekening met werkomstandigheden, milieu en informatiebeveiliging. Bij alle logistieke processen hebben wij oog voor de lichamelijke belasting, de hulpmiddelen en de productiviteit. Het inzetten van de juiste hulpmiddelen bij het tillen en vervoeren van zware objecten maakt de inzet van mannen en vrouwen eenvoudig. Hierdoor zijn ARBO-richtlijnen gemakkelijker na te leven. GPEX heeft een speciale focus voor de milieu aspecten. Onze doelstelling is om onze CO2 uitstoot te verminderen. Het managementsysteem om de omgevingsbelasting te beïnvloeden wordt strikt nageleefd in onze dagelijkse activiteiten. Jaarlijks worden op al onze activiteiten door externe partijen audits uitgevoerd zodat GPEX het ISO 14001-certificaat waardig blijft. 

Als schakel in verschillende handelsketens is bedrijfscontinuïteit belangrijk. Zowel voor onze klanten als voor GPEX zelf. Ons op ISO 27001 gebaseerde management systeem zorgt voor een adequate informatie beveiliging en goed bruikbare systemen. Onze klanten en afnemers zijn hierdoor verzekerd van een betrouwbare handelspartner om samen een goed functionerende keten te garanderen. Een externe partij voert jaarlijks een audit uit om vast te stellen dat controles en maatregelen functioneren. Door haar bedrijfsvoering, bijdragen aan SOS-Kinderdorpen en sponsoring aan lokale cultureel historische verenigingen tracht GPEX continue invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.   

Prijzen

De genoemde prijzen zijn het maandbedrag berekend op basis van 72 maanden financial lease. Neem contact met ons op voor directe koop. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW. Huren van de apparatuur kan per dag, per week of per maand, met of zonder operator.