+31 (0) 252 418 092

Elektrische steekwagen of traploper kopen

U, of uw werknemer, staat voor een klus waar u vaker zware objecten moet vervoeren op de trap. Het verplaatsen van zware machines, meubels, deuren, ramen, apparaten of andere objecten.  

Bij het veelvoudig vervoer van zware objecten op de trap is het natuurlijk fijn als u, of uw werknemer, dit zelfstandig en ergonomisch kan uitvoeren. Daarom kunt u bij GPEX is Sassenheim elektrische steekwagens of traplopers kopen, huren of leasen. 

Met een elektrische steekwagen of traploper vervoert u moeiteloos zware objecten op de trap. Door ergonomisch en arbo-technisch juist te werken, voorkomt u onnodige schade aan uw lichaam en verzuim op het werk. 

Voor het relatief lichtere werk (objecten tot 160 kg) hebben wij handzame en opvouwbare elektrische steekwagens. Deze zijn gemakkelijk op te bergen en mee te nemen naar elke klus. Voor het zware werk hebben wij de traplopers tot 400 kg op rubpsbanden. 

Wilt u zelf graag een elektrische steekwagen of traploper kopen? Of wilt u weten of een traploper geschikt is voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

elektrische steekwagen huren? Gpex Sassenheim

Waar kan ik een elektrische steekwagen of traploper kopen?

Wij leggen u graag uit hoe onze elektrische steekwagens en traplopers werken. Dit doen wij bij ons op locatie in Sassenheim. Ook kunnen wij u of uw personeel hier trainer voor het veilig gebruik van onze apparaten. U bent van harte welkom aan de Maandagse Wetering 40 in Noordwijkerhout. 

Het is ook mogelijk dat wij de traploper (met of zonder operator) op locatie bezorgen. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de opties. 

Wanneer kan ik een elektrische steekwagen of traploper kopen?

U kunt een afspraak maken tijdens de kantoortijden van GPEX Logistics. Bekijk de openingstijden op onze contactpagina

Wat kost een elektrische steekwagen huren?

Bekijk onze productpagina’s voor de actuele prijzen. De genoemde prijzen zijn het maandbedrag berekend op basis van 72 maanden financial lease. Neem contact met ons op voor directe koop. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW. Huren van de apparatuur kan per dag, per week of per maand, met of zonder operator.

Elektrische steekwagen kopen?

U kunt onze apparaten natuurlijk ook kopen. Voor de actuele prijzen mag u vrijblijvend contact met ons opnemen.  

Welke elektrische steekwagens kan ik kopen?

Wij verkopen elektrische steekwagens, traplopers en trappenklimmers in alle soorten en maten. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste machine krijgt voor de juiste klus. Wij adviseren graag hoe u uw klus zo ergonomisch en veilig mogelijk kunt uitvoeren. 

Elektrische steekwagen huren voor het vervoer van goederen op de trap tot maximaal 160kg

Elektrische steekwagens tot 130kg

Voor het vervoeren van relatief lichte objecten op de trap verkopen wij elektrische steekwagens en traplopers. Wilt u liever leasen of huren? Dat kan natuurlijk ook, neem vrijblijvend contact met ons op. 

Deze steekwagens en traplopers zijn geschikt voor objecten tot 130 kg. De steekwagens zijn opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen onderweg naar een klus op locatie. Daarbij hebben de Antano modellen een vacuüm daalsysteem. Hiermee kan de operator veilig én snel de trap afdalen, zonder dat hier elektrische aandrijving aan te pas komt. 

Elektrische steekwagen huren tot 160kg voor vervoer van zware objecten op de trap

Elektrische steekwagens tot 160kg

Met deze elektrische steekwagens vervoert u moeiteloos wasmachines, meubels, en andere zware objecten op en van de trap. De steekwagens zijn perfect om mee te nemen naar een klus of bij een verhuizing. Deze modellen zijn geschikt voor maximaal 160 kg. Ook zijn deze steekwagens eenvoudig opvouwbaar en dus handig mee te nemen. 

Een bijkomend voordeel is het optionele liftsysteem. Met deze functie positioneerd u de lading op een verhoogd niveau. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld wasmachines of grote objecten verplaatsen op krappe trappen. Wilt u graag een elektrische steekwagen kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Zware goederen vervoeren op de trap, zoals wasmachines en industriële machines. Elektrische traploper huren?

Elektrische traplopers tot 400kg

Bij het vervoeren van objecten tot 400kg is veilig werken belangrijk. Deze elektrische traplopers beschikken over rupsbanden en de nodig veiligheids- en balanssystemen. De traplopers op rupsbanden maken altijd op 2 of 3 punten contact met de trap. Deze traplopers zijn geschikt voor het zware werk en zijn geschikt op elke ondergrond. Wilt u graag een traploper kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Prijzen

De genoemde prijzen zijn het maandbedrag berekend op basis van 72 maanden financial lease. Neem contact met ons op voor directe koop. Alle genoemde prijzen zijn ex. BTW. Huren van de apparatuur kan per dag, per week of per maand, met of zonder operator.